Een hobby kan altijd

Marjo van de Zonnebloem 24-08-2023
12 keer bekeken 0 reacties

Een hobby (liefhebberij) is een ontspannende, onbetaalde activiteit in vrije tijd. Ermee bezig zijn geeft voldoening. Het is niet gebonden aan leeftijd. Door een hobby krijg je vaak meer kennis en vaardigheid. Samen met iemand hobbyen is soms nog veel leuker!

Een hobby samen doen is nog veel leuker. Erover praten, van elkaar dingen leren en terwijl over heel andere dingen praten of gewoon zwijgend samen aan de slag. Heerlijk! De tijd vliegt voorbij.

Wanneer je niet meer zo goed uit de voeten kan, wordt iemand vinden om samen iets doen soms lastig. Wij gaan graag voor mensen op zoek naar een hobby maatje!

Ben je nog goed ter been? Dan ben jij misschien wel het geknipte hobby maatje voor iemand. Bij de Zonnebloem helpen we om wensen uit te laten komen.

In dit filmpje is Jacqueline aan het woord, mooi om te zien hoe blij zij van haar vrijwilligerswerk wordt. Twee gelukkige mensen.

Iedereen betekent iets voor een ander. Er is altijd een manier die bij je past.

In de buurt

In Schiedam, Vlaardingen en Maassluis zijn actieve Zonnebloem afdelingen. Zo kan iedereen ook in de eigen buurt meedoen. We maken gebruik van elkaars successen en grotere activiteiten organiseren we samen.

Wil je deelnemer of vrijwilliger worden bij de Zonnebloem? Neem contact op met een afdeling bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen