Welke gezonde hobby heb jij?

Claudia van La Solvo 03-08-2023
14 keer bekeken 0 reacties

Welkom in de wondere wereld van gezonde hobby's, speciaal ontworpen voor onze dynamische 'Fiefers'! Zoals jullie weten ben ik voetreflex therapeut en wil ik jullie graag meenemen in het onderwerp hobby maar dan met een gezond tintje.

Kom, laten we onze groene vingers ontdekken in de betoverende wereld van tuinieren! Graaf in de aarde, plant bloemen en pluk sappige tomaten rechtstreeks uit onze eigen moestuin. Een perfecte mix van beweging en pure voldoening.

We dansen onze zorgen weg en omarmen de speelsheid van het leven! Haal die dansschoenen uit de kast, zet een vrolijk deuntje op en laat onze voeten de melodie volgen. Vergeet alle zorgen, en dans alsof niemand kijkt!

Dompel jezelf onder in de rustgevende wereld van yoga, waar lichaam en geest één worden. Adem diep in, rek je uit als een kat, en voel de spanning wegsmelten als sneeuw voor de zon. Namaste!

Wat dacht je van een duik in het verfrissende water? Voel het gewichtloze gevoel terwijl we zwemmen, een oase van kalmte in de drukte van de dag. Eén duik en we voelen ons als een zeemeermin(man), vrolijk zwemmend door het blauwe water.

Laten we onze innerlijke chef-kok ontdekken en verrukkelijke, gezonde maaltijden bereiden. Probeer nieuwe recepten, meng kruiden als een ware meesterkok, en geniet van elke heerlijke hap. Ook nog gezellig om elkaars recepten samen te proeven.

Dus, laten we samen glimlachen terwijl we onze gouden jaren omarmen met gezonde en speelse hobby's. Gezondheid en geluk gaan hand in hand, en met deze hobby's, vieren we het leven met een stralende glimlach!

Welke hobby kies jij?

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen