Dans je mee?

Tanja van Fief 26-08-2022
21 keer bekeken 0 reacties

De vakanties zijn bijna voorbij en misschien loop je al een tijdje rond met het idee om te gaan dansen. Dan is het nu het juiste moment om die stap te zetten. Dans je gezellig mee!

In september start Stijldansclub De Vloot weer met de cursus(sen). Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe dansparen vanaf 55 jaar. Je leert alle dansen, zowel Ballroom als Latin.

Twee dansers vertellen:

"Als lid van Stijldansclub de Vloot zou ik de mensen ouder dan 50 jaar willen aanraden om te gaan dansen. Allereerst ben je gezellig een avond in contact met mensen die dansen ook heel erg leuk vinden. Tevens leer je op een hele gezellige manier nog nieuwe variaties. Onze Dansleraar Fred en zijn Vrouw Wilma hebben ontzettend veel geduld en geven les met heel veel plezier. Dus kom eens kijken. Wie weet hoe leuk je het vind".

 

"Ik zit nu ca. 4 jaar bij de dansclub, omdat mijn vrouw en ik dansen allebei leuk vinden. Het is erg gezellig en je leert er heus alle dansen. Geen verplichtingen met afdansen voor medailles ed. Gewoon voor de gezelligheid en toch iets leren, lekker een avondje er tussen uit. Iedereen praat met iedereen, dus allemaal heel gemoedelijk."

Iedere donderdag avond van 19.30 uur tot 22.30 uur is de dansclub te vinden in Ontmoetingscentrum De Vloot in Maassluis.

Er zijn drie dansgroepen, elke groep krijgt 2 x 20 minuten les. Zo heb je even pauze tussendoor om bij te kletsen. De avonden beginnen met de lessen en aansluitend kan je in het laatste uurtje nog eventjes lekker vrij te dansen.

Heb je al ervaring of juist helemaal niet? Geen enkel probleem. Dans gewoon lekker met ze mee!

Bekijk de Film over de Stijldansclub De Vloot en/of stuur een mail voor meer informatie.

Foto: Dansclub 50+ Maassluis

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen