Computervraag?

Gonda van Fief 04-08-2022
9 keer bekeken 0 reacties

Bij de Senioren Computerclub Koningshof kennen we geen 'domme' vraag.

Vragen helpen juist om iets beter te begrijpen. Daarom geven wij, de Senioren Computerclub Koningshof (SCK), workshops over verschillende onderwerpen, op verschillende digitale niveaus waarbij het praktische voorop staat. Na zo'n presentatie is er gelegenheid om met de verschillende docenten de workshops nader te bespreken.

De workshops worden in de Koningshof gegeven. Leden kunnen gratis deelnemen aan de workshops. Ben je nog geen lid maar wel geïnteresseerd, op deze middag staat de secretaris van de vereniging je graag te woord. Iedereen boven de 50 jaar kan lid worden, de contributie bedraagt €20 per kwartaal. Alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk. Ook de inloop op dinsdagmiddag waar computerproblemen opgelost kunnen worden.

Zoals iedere vereniging kan de SCK ook vrijwilligers gebruiken, we zoeken mensen die het leuk vinden om een workshop op digitaal gebied te geven. Interesse? Neem dan contact op.

Is SCK ook iets voor jou?

Meer informatie over de SCK

Foto: SCK introductiemiddag

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen