Passie voor koken!

Jackie van Fief 11-07-2022
20 keer bekeken 0 reacties

Ik studeer ergotherapie maar daarnaast is koken een grote passie van mij. Daarom werk ik in de keuken van een restaurant. Zelf kook ik graag met een vers pakket.

Tegenwoordig hebben bijna alle supermarkten vers pakketten in hun assortiment. Dit zijn fijne pakketten om te experimenteren met verschillende recepten.

Ik heb de laatste keer zelf gekozen voor het pakket Argentijnse Chimichurri. Dit gerecht bestaat uit veel groente en biefstuk. Chimichurri is een saus/marinade die in de Argentijnse en Uruguayaanse keuken veel wordt gebruikt over gegrild vlees. Erg lekker!

De verspakketten zijn nu helemaal hip en volop te verkrijgen. Het fijne aan zo'n pakket is dat de juiste hoeveelheden in het pak zitten en je zelf vaak alleen het vlees los hoeft te kopen. Hierdoor hoef je niet meer eindeloos door de supermarkt te dwalen of te verzinnen wat je gaat eten. Daarnaast zijn de pakketten ook erg gezond en bevatten ze veel groente.

Het voornaamste motief om een vers pakket te gebruiken is het gemak, dit geldt voor 60% van de mensen. Daarnaast zijn er nog twee motieven, dat het lekker is (31%) en dat het gezond is (24%).

Een nadeel van het pakket is dat er in de sausjes wel een grotere hoeveelheid zout zit dan wanneer je het volledig vers zou maken. Er is ook keuze uit veel verschillende gerechten en zo dus voor iedereen wat lekkers. Maar ook zijn de pakketten vaak voor 2 of 3 personen en heb je teveel.

Denk je nou bij het lezen dit lijkt mij ook erg lekker, ga dan snel naar de supermarkt en schaf een van de vele gezonde vers pakketten aan. Ik hoor graag in de reacties of je er al een geprobeerd hebt.

Eet smakelijk!

Verspakketten verkopen ze ook bij Albert Hein, de Lidle en de Jumbo o.a.

Foto: bord eten

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen