Je fotoalbum digitaal

Ruud van Fief 25-01-2022
12 keer bekeken 0 reacties

We hebben ze allemaal in de kast staan. Fotoalbums van vroeger met je trouwfoto's, foto's van je kinderen of die geweldige vakantie. Maar niemand die ze ziet. Maar nu is er een app waarmee je jouw foto's kunt scannen zonder dat je de foto's uit het album hoeft te halen.

Fotoalbums van vroeger, wie heeft ze niet. Soms professioneel gemaakt zoals die van je bruiloft. Vaker gemaakt door jezelf met foto's van je opgroeiende kinderen, of die prachtige vakantie. Ingeplakt met fotohoekjes of fotolijm en voorzien van leuke teksten. Maar vaak staan ze in de kast te verstoffen en je neemt een album ook niet makkelijk mee op visite.

De oplossing is om je foto's te digitaliseren, maar wel op zo'n manier dat de foto's in het album kunnen blijven zitten want dat wil je niet kapot maken.

Dit kan met behulp van de Google Fotoscan app. Daarmee kun je zowel ingeplakte als losse foto's supersnel scannen met je smartphone. De foto's worden vervolgens opgeslagen in Google-foto's waar je er weer een album van kunt maken.

Natuurlijk kun je de app ook gebruiken voor de schoenendozen vol foto's die op zolder staan en waar je niets meer mee doet.

En als je alles hebt gescand kun je al jouw foto's laten zien op je tablet, smartphone of computer.

Veel plezier met het scannen!

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen