Zing lekker mee

Tanja van Fief 20-10-2021
11 keer bekeken 0 reacties

Hou van je zingen en heb je eigenlijk altijd op een koor gewild maar nooit gedaan..... Het is nooit te laat om die stap te zetten. In Maassluis zijn meerdere koren en één daarvan is het fleurige dameskoor Flair.

Dameskoor Flair bestaat momenteel uit zo'n 25 leden vari√´rend in leeftijd van 62 tot 80+. We staan onder leiding van een professionele dirigent: Eric van Dalum. Ons repertoire is heel divers, van liedjes als Que Sera, Sera tot Ramses Shaffy, van Adèle tot ABBA, van Du schwarze zigeuner tot Het Hallelujah van Leonard Cohen.

Wat bij ons voorop staat is de gezelligheid en het plezier in het zingen. Wat niet wegneemt dat het ook nog eens goed klinkt.

Als we optreden is dat meestal in verpleeghuizen en éénmaal per jaar houden we een Kerst Singin.

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je best wel eens een kijkje willen komen nemen, aarzel niet en kom gezellig eens langs. Dat kan geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets.

We repeteren iedere maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in de Drukkerij, Doctor Kuijperkade 27c, 3142 GC in Maassluis. Erna nuttigen we nog gezellig een kopje thee of koffie.

Zing met ons mee!

Kijk op onze website voor meer informatie. Wil je een mondelinge toelichting dan kun je bellen met Marja Gerkema, 06-22730374.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen