Weet jij wat SeniorWeb is?

Jan van Fief 25-09-2021
17 keer bekeken 0 reacties

Voel jij je onzeker met een computer? Weet je niet goed hoe Word werkt? Of kun je niet goed omgaan met WhatsApp? Kortom, kun je wel wat hulp gebruiken?

SeniorWeb bestaat 25 jaar!

Sinds 1996 maken zij de digitale wereld begrijpelijk voor senioren, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren. Dat doen zij met een unieke combinatie van educatie, inspiratie én computerhulp. In de afgelopen 25 jaar hebben zij duizenden senioren opgeleid en verder geholpen met hun PCHulp en informatie.  Speciaal voor ouderen die best wel met de computer en programma’s willen werken, maar er nog niet zo met overweg kunnen. Er worden zelfs opleidingen gegeven in heel het land. Ook in de MVS gemeenten.

Wil je ook graag met je kinderen en kleinkinderen digitaal communiceren? Of wil je gewoon meer weten over mailen en appen? Of over tekstverwerken? Wil je een omslag maken van digibeet naar kenner?

Kijk dan op de site van SeniorWeb!

Leden ontvangen de nieuwsbrief met allerlei handige tips over alles wat met digitaal werken te maken heeft. Zelf ben ik al jaren lid en verbaas me regelmatig over de handige tips, terwijl ik geen digibeet ben.

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen