Fief zomerpuzzel

Ruud van Fief 06-08-2021
16 keer bekeken 0 reacties

Doe mee met de Fief zomerpuzzel en win een leuk zomerpakket!

Wat is er fijner dan in de vakantie lekker een puzzeltje te maken. Fief heeft daarom voor alle lezers de Fief zomerpuzzel gemaakt, die je online kunt oplossen op je telefoon tablet of computer. Maar de puzzel afdrukken kan ook.

Hoe vind je de oplossing?

Alle woorden uit de lijst staan kriskras door elkaar (van links naar rechts, van boven naar beneden, omgekeerd of schuin). Heb je alle woorden weggestreept? Dan blijven er een aantal letters over. Lees deze letters van links naar rechts en je hebt de oplossing!

E-mail de uitkomst van de puzzel voor 15 augustus 2021 naar info@fief.nl. Gebruik als onderwerp 'Fief zomer puzzel'. Uit de goede inzendingen trekken wij een prijswinnaar die van ons bericht ontvangt op zijn emailadres

Naast een kans op een zomerpakket ontvang je ook de wekelijkse Fief nieuwsbrief, mocht je hier nog niet op geabonneerd zijn.

Fief Zomerpuzzel

De zomerpuzzel is online te maken, bijvoorbeeld op je tablet of smartphone. 

Wil je de puzzel liever uitprinten? Kies dan rechtsboven bij de puzzel voor 'printversie'of klik hier

Open de puzzel 

Veel plezier!

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen