Ga mee naar buiten...

Denise van Saar aan Huis 10-08-2020
20 keer bekeken 0 reacties

En laat je verrassen door de bloemenpracht! Samen naar buiten gaan is veel gezelliger, spreek eens een buurvrouw of buurman aan om te gaan wandelen of om een terrasje te pakken.

Geniet van alles om je heen en zie hoe de wereld weer in beweging is. En kun je niet naar buiten? Open dan je deuren en ramen en laat de zonnestralen naar binnen. Voel de warmte van de zon en pak gratis en voor niets je vitamine D op.

Eenmaal buiten zie je de mooiste bloemen. Juist in deze tijd is dat genieten. Heb je zin in een prachtig zomerboeket voor bij je thuis? Wij hebben een leuke tip, ga naar buiten en maak een prachtig zomerboeket. Meer inspiratie nodig ga naar het zomerboeketrecept. Pak de allergrootste vaas die je in huis hebt en verzamel de mooiste bloemen. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat!

Op zoek naar een wandelmaatje om naar buiten te gaan? Gebruik ons prikbord, plaats een berichtje en wie weet gaan jullie binnenkort samen naar buiten.

Lees hier verder over al het moois wat bloemen kunnen doen.

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen