Chromebook, wat voor jou?

Ruud van Fief 12-11-2021
16 keer bekeken 0 reacties

Vind je een computer lastig te bedienen, dan is een Chromebook misschien wat voor jou.

Wie kent de Windows computers niet, prachtige apparaten maar soms lastig in gebruik. Je moet er een virusscanner op zetten, krijgt regelmatig updates en je moet er programma's op installeren. En in de loop van de tijd worden ze vaak steeds trager.

Misschien is een Chromebook dan wat voor jou. Een computer met een simpel besturingssysteem wat altijd snel start, waar je geen virusscanner op hoeft te installeren en die altijd werkt. En op een nieuw Chromebook kun je ook veel Android apps installeren. Een Chromebook is prima voor op schoot en er zijn modellen die ook als tablet dienst kunnen doen. Door hun lichte gewicht zijn ze makkelijk mee te nemen.

Wanneer een Chromebook?

Een Chromebook is een perfecte keuze voor internetten, e-mailen, online winkelen, internetbankieren, teksten typen, maar ook om foto's en filmpjes te kijken. Met Google-foto's kan je ook prima fotocorrecties doen.

Voor het gebruik van een Chromebook heb je een Google-account nodig. Gebruik je Gmail, dan heb je die al.

Wil je eens een Chromebook proberen?

De Fief redactie heeft één (ouder type) Chromebook, die je een weekje kunt lenen. Stuur een email naar fief@rogplus.nl met Chromebook in de titel. Wij nemen dan contact met je op. 

 

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen