Heb je vervoer en begeleiding nodig naar afspraken?

14-05-2024 99 keer bekeken 0 reacties

Heb je vervoer en begeleiding nodig naar afspraken?

Dan staat de BVO voor jou klaar!

Vind je het fijn als er iemand met je mee gaat naar het ziekenhuis? Met je mee gaat naar binnen bij de dokter? Of samen even rondneuzen in een winkel? Kan jij door gezondheidsredenen niet zelfstandig naar afspraken. En is het fijn dat er iemand met je mee gaat en bij je blijft?  Dan is de BVO (begeleidende vervoersservice OproepCentrale) de oplossing voor jou.

Onze vrijwilliger komt jou met zijn eigen auto ophalen. En blijft bij je tot je weer thuis af gezet wordt. Wij vragen een kleine vergoeding voor het gebruik van de auto van de vrijwilliger.

Als je interesse hebt, neem dan contact op met een van onze coördinatoren. Zij kunnen je meer informatie geven. 010-4278177 of info@oproepcentrale.nl. Of kijk op www.oproepcentrale.nl

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen