Fiets mee met de NS

Ruud van Fief 05-06-2021
39 keer bekeken 0 reacties

De Fief redactie is gek op fietsen. Ben jij dat ook, maar heb je alle fietspaden in de buurt wel gezien? Waarom neem je dan niet je fiets mee met de trein?

Je fiets mag mee buiten de spits en in het weekend of op feestdagen. Wel heb je per fiets een fietskaart dal nodig, die  € 7,50 kost.

Je kunt je fiets ook aanmelden bij de NS met een NS-account. Dat is niet verplicht, maar het aantal plaatsen voor fietsen per trein is beperkt en als je je fiets aanmeldt weet je zeker dat je plek hebt.

Je kunt ook bij ruim 300 treinstations een OV-fiets huren. Daarvoor moet je wel een persoonlijke OV-chipkaart hebben. Onder dit artikel vind je aanvullende informatie.

Dus pak de trein naar de Veluwe en fiets door de natuur. Of neem de trein naar Maastricht en fiets door deze mooie stad. Ideaal reizen en nog gezellig ook!

 

Afbeeldingen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen