Lekker lezen: E-tijdschriften

Ruud van Fief 25-07-2023
20 keer bekeken 0 reacties

Deel twee van de zomerse serie over lezen gaat over E- (elektronische) tijdschriften. Een tijdschrift koop je om eens lekker te ontspannen op de bank of om de actualiteit. Maar met tijdschrift.nl heb je 70 tijdschriften in één.

Ken je hem nog de leesmap van vroeger?

Hoe ouder, hoe goedkoper, maar ook hoe beduimelder en steeds minder actueel. Las je met Pasen de kerstrecepten in de Margriet. En de laatste fase was de houdmap, die was vooral populair in de wachtkamer van de tandarts.

Een moderne versie van de leesmap van vroeger is tijdschrift.nl. Wanneer je de app op je tablet hebt geïnstalleerd en het abonnement hebt betaald, kun je gaan lezen.

Hoe kun je ze lezen:

Klik op het tijdschrift wat je wilt lezen en houdt je tablet horizontaal. Je ziet twee pagina’s van het tijdschrift tegelijkertijd in dezelfde opmaak als de papieren versie.

Maar druk je op de knop tekst, dan verschijnt het artikel waar je op stond zonder opmaak met een prettig groot lettertype. En ook bij deze app kun je de letters groter of kleiner maken of de achtergrond aanpassen.

En anders dan vroeger bij de leesmap lees je altijd de nieuwste edities, maar kun je ook oudere nummers lezen.

Je kunt, speciaal voor de zomermaanden een abonnement voor drie maanden afsluiten. Heb je een ING-bankrekening, dan kun je rentepunten gebruiken om korting te kopen.

Heel veel leesplezier!

Afbeeldingen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen