MAX geheugentrainer

Ruud van Fief 05-02-2022
20 keer bekeken 0 reacties

De MAX geheugentrainer. Dat vind ik nou zo’n leuk programma van omroep MAX. Maar wist je dat je zelf deze spelletjes kunt spelen op je smartphone of tablet?

De MAX geheugentrainer is zo'n leuk programma in de ochtend van omroep MAX. Kandidaten moeten eerst een boodschappenlijstje gaan onthouden. Dan worden diverse spelletjes gespeeld. Vaak met leuke filmpjes van vroeger, waarna de kandidaat uiteindelijk het boodschappenlijstje van het begin moet ophoesten. Weet je alle boodschappen nog, dan win je een tablet.

Vind je het leuk om de spelletjes mee te spelen?

Dan is de MAX geheugentrainer app misschien wat voor jou. Uitgebracht door omroep MAX bevat deze app alle spelletjes van het televisieprogramma plus nog een aantal extra, waaronder een paar uitdagende hersenkrakers.

De app is beschikbaar voor zowel Apple als ook Android telefoons en tablets. Speel je liever op de computer? Dan heeft omroep MAX nog een puzzelpagina met iedere dag nieuwe puzzels.

Wil je zelf een keer meespelen?

Omroep Max zoekt kandidaten voor het televisieprogramma. Je kunt je opgeven door dit formulier in te vullen.
 

Foto is eigendom van Beeldbank omroep MAX. 

Afbeeldingen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen