Ben je alleen? Ga Kluppen!

Ruud van Fief 21-12-2021
39 keer bekeken 0 reacties

Klup is een online platform voor actieve 50-plussers. Spreek online af en ontmoet mensen offline!

Klup is opgericht door Michelle Wolters en Michiel van den Berg. Het idee van Klup is ontstaan toen de vader van Michelle er alleen voor kwam te staan en hij een aantal jaren geleden verhuisde van Brabant naar Amsterdam. Maar hoe vind je die Brabantse gezelligheid ook in Amsterdam en hoe bouw je een nieuw netwerk op? Na enig onderzoek kwamen zij erachter dat hier geen eigentijdse en vooral leuke "online" manier voor was. Online ontmoeten en offline afspreken, dat is wat je met Klup doet!

Klup is een online platform voor actieve 50-plussers waar kluppers activiteiten organiseren, die andere kluppers kunnen bijwonen. Van samen wandelen, fietsen en tennissen tot kookworkshops, culturele activiteiten en reizen. Klup gaat over vriendschap, niet over liefde!

Daarnaast heeft de app een Whatsapp-achtige chat functie waarmee je met je vrienden kunt chatten.

Klup-lid worden is eenvoudig, download de app op je Android of Apple telefoon of tablet en maak een profiel aan. Kijk dan naar het aanbod van activiteiten in de regio en daarbuiten, meld je aan via de app en doe mee.

Je kunt jezelf dan twee keer gratis inschrijven voor een activiteit. Vind je Klup dan nog steeds leuk dan kun je een abonnement naar keuze afsluiten. Bij het meest uitgebreide abonnement ontvang je ook vier keer per jaar een papieren magazine thuis.

Dus, blijf niet thuis zitten maar ga kluppen!

 

Afbeeldingen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen