Wandel mee met de NS

Ruud van Fief 17-07-2021
21 keer bekeken 0 reacties

Hou je van wandelen maar heb je geen zin in een rondwandeling. Loop eens van treinstation tot treinstation.

De NS heeft, in samenwerking met wandelnet.nl, tientallen bewegwijzerde wandelingen gemaakt. Het principe is simpel: je gaat met de trein naar het beginstation en begint de wandeling naar het andere station. Op de website van de NS en wandelnet kun je van tevoren een routebeschrijving downloaden. Heb je de wandelnet app op je telefoon staan, dan kun je ook met deze app de NS-wandelingen doen. Lekker makkelijk en nooit verdwalen.

De wandelnet app kun je downloaden voor Android en Apple IOS. Als je de app hebt geopend klik dan op het symbool met drie streepjes bovenin en selecteer NS-wandelingen.

Doe dus de broodjes en drinken in je rugzak en wandel mee met de NS.

Afbeeldingen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen