De Fief fietsdag

Ruud van Fief 22-05-2021
17 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 3 juni is het Wereld Fietsdag! Fief doet hier graag aan mee. We zijn dol op fietsen. Fietsen is leuk én gezond. Onze redactieleden delen regelmatig tips en routes in artikelen op Fief. Daarom nu een fietsdag.

Wij pakken uit met drie leuke routes door de natuur. Deze routes kun je starten in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. De opstartpunten zijn de TOPpunten. Hier ontmoeten we elkaar met een kopje koffie/thee. 

Meld je aan voor 27 mei. Dan kun je op donderdag 3 juni de route met een leuk gevulde goodiebag bij het startpunt ophalen. Van daaruit kun je gelijk op de fiets stappen. Er zijn geen kosten aan de fietsdag verbonden. Er is ook een leuke wedstrijd aan verbonden. Maar daarover meer na de aanmelding. 

De routes zijn beschikbaar als print waar ook een QR-code opstaat om de route te starten in de populaire fietsapps fietsknoop en route.nl. Bezitters van een GPS systeem kunnen de routes op 3 juni na 9.00 uur downloaden van het Fief prikbord

Graag tot ziens op donderdag 3 juni. 

 

Afbeeldingen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen