Tv-streamingdiensten 2

Ruud van Fief 05-02-2021
16 keer bekeken 0 reacties

In deze tijden zijn we meer thuis en kijken we ook meer televisie. Streamingsdiensten worden steeds populairder. Hier een overzicht van de wat kleinere diensten.

In mijn eerdere artikel heb ik de grote streamingsdiensten al besproken. 

Streaming is haast net zo gewoon geworden als lineair TV kijken. En de keuze is dan ook reuze. Het lijstje is zeker niet compleet, het is mijn persoonlijke keuze. Diensten die alleen via je TV-provider geleverd kunnen worden zoals HBO en Film1, blijven buiten beschouwing.

Apple TV+

Bij de lancering in 2019 was het aanbod beperkt, alleen (erg Amerikaanse) series gemaakt door Apple zelf. Nu meer dan een jaar later is de content nog steeds beperkt en Apple only, wat de prijs van € 9,99 per maand niet echt waard maakt. Koop je echter een Apple-product dan krijg je een jaar gratis Apple TV+.

NPO start/ NPOplus

NPO start is gratis en je kunt programma's van de publieke omroep terugkijken, wel voorafgegaan door reclames. NPOplus kost € 2,95 per maand en laat je reclamevrij genieten van het aanbod, waaronder ook exclusieve content.

NLziet

Voor € 8,95 per maand kun je niet alleen de publieke omroep maar ook alle commerci√´le en lokale Tv-zenders streamen en content reclamevrij terugkijken. NLziet claimt dat je geen traditioneel TV-abonnement meer nodig zou hebben mits je alleen in deze zenders bent geïnteresseerd.
Veel kabelaanbieders hebben overigens een vergelijkbare service van uitgesteld of zeven dagen terugkijken met een kastje.

Heb jij een abonnement op een streamingdienst die hier niet is genoemd. Laat het ons weten in de reacties.

Heel veel kijkplezier!

Afbeeldingen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen