Heerlijk Zuid-Limburg

Ruud van Fief 26-04-2023
33 keer bekeken 0 reacties

Al jaren zijn wij te gast in een van de meest gastvrije hotels in Limburg. Genieten van een groots ontbijt, zwerven door het Heuvellandschap en heerlijk eten in tuinkamer van het hotel. Daar wil je vast meer over weten!

Al jaren komen wij Landhotel Heuvelzicht, prachtig gelegen in Schin op Geul. 25 jaar geleden startten Daan en Andrea Rooding hier hun hotel. Gastvrijheid was ze met de paplepel ingegoten omdat ook hun ouders al in de horeca zaten. Recentelijk is hun zoon Gaston Rooding samen met zijn partner Maxime fulltime mee gaan draaien in het hotel.

Deze plek is een uitvalsbasis voor vele uitstapjes. Op loopafstand van het levendige Valkenburg, op de fiets naar bierstad Gulpen, of op de E-bike naar de wijnboerderijen in de buurt voor een wijnproeverijtje.

Daarnaast ligt het hotel vlak bij het station waardoor je in 20 minuten in het centrum van Maastricht zit. Maastricht is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en cultuur. De stad heeft vele mooie bezienswaardigheden zoals de Sint-Servaasbasiliek, het Vrijthof en het Bonnefantenmuseum. Ook kun je er heerlijk winkelen en genieten van de gezellige terrasjes en restaurants.

Kom je 's avonds moe terug dan kun je een drankje drinken in de lounge en daarna genieten van een heerlijk driegangenmenu in de tuinkamer van het restaurant, terwijl je uitkijkt op het Heuvelland.

Wij kijken alweer uit naar ons volgende bezoek, wie weet wordt dit ook wel jouw favoriet plekje in Limburg!

Afbeeldingen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen