Handige hulpjes

Ruud van Fief 08-02-2023
12 keer bekeken 0 reacties

Handige hulpjes of met een hip woord gadgets zijn van die dingen waarvan je jezelf later afvraagt, hoe kon ik zonder. In dit artikel drie "onmisbare"hulpjes.

Als je ouder wordt neemt de kracht langzaam en af en dan kunnen handige hulpjes je helpen om je dingen te kunnen blijven doen. Hieronder drie hulpjes. Heb jij zelf ook goede ervaringen met een gadget. Deel ze onder dit artikel!

Potopener

Je hebt potopeners in alle soorten en maten maar de simpelste werkt voor ons het best. De Jarkey haak je onder de deksel, waardoor het vacuüm wordt verbroken, waarna de pot makkelijk kan worden geopend. Je hebt ook 5-in-1 of zelf 6-in-1 openers waar dit een functie op is. Zulke producten vind ik vaak onhandiger omdat ze wel veel dingen kunnen maar vaak minder goed werken. Hier zie je hoe hij werkt.

The bed tucker

Gebruik je hoeslakens maar heb je moeite om het hoeslaken om de hoeken van het matras te krijgen? Dan is deze gadget misschien wel iets voor jou. Met dit instrumentje wordt het opmaken van je bed een stuk simpeler. Alleen gevonden bij Amazon. Hier zie je hoe hij werkt.

Tandpasta automaat

Het bestaat echt, een apparaatje waar je jouw tube tandpasta in kunt doen. Daarna steek je de tandenborstel in de opening en wordt er een portie tandpasta op de borstel gedoseerd. Handig als je altijd staat te hannesen. Let op, niet geschikt voor tandpastatubes met een afsluitklep in plaats van een schroefdop. Hier zie je hoe hij werkt.

Afbeeldingen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen