FitThuis

Ruud van Fief 15-07-2021
21 keer bekeken 0 reacties

FitThuis is een gratis online fittest voor mensen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Met FitThuis kun je vanuit huis jouw uithoudingsvermogen en kracht op peil houden.

Met de gratis online test van Seniorenwelzijn, kunnen inwoners van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis vanuit huis hun uithoudingsvermogen en kracht testen.

Op onderstaande website  staan filmpjes van verschillende fitnessoefeningen, plus een korte uitleg en benodigde materialen (zoals een stoel, een bal etc.) De oefeningen van FitThuis zijn eenvoudig en zijn voor de meeste mensen goed te doen.

Je voert de oefeningen uit en houdt jouw scores bij. Via de website stuur je deze vervolgens naar vitaliteitscoach Mariƫlle van Santen. Zij verwerkt de scores en geeft jou persoonlijk advies om ze te verbeteren.

Het programma is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder. Ben je jonger en wil je toch graag meedoen? Neem dan contact op met Mariƫlle van Santen.

Afbeeldingen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen