De Karperhoeve Boerenmarkt in Maassluis

Cora van Fief 04-06-2024 8 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-06-2024 om 10:00

Einde

16-06-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Karperhoeve, Zuidbuurt 5, 3141 EN Maassluis

Kom op 15 en 16 juni genieten van het boeren buitenleven op de Karperhoeve tijdens de Karperhoeve Boerenmarkt! Volop kraampjes, demonstraties en leuke activiteiten voor jong en oud op en rond het erf van de rijksmonumentale boerderij aan de Zuidbuurt in Maassluis.

Het is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement: in het derde weekend van juni wordt er bij De Karperhoeve in Maassluis weer een gezellige Boerenmarkt georganiseerd.

Je vindt er kraampjes met (streek)producten, als natuurzuivere honing, heerlijke olijfolie, ambachtelijk gebrouwen bier en geitenkaas in diverse smaken. Maar ook inspirerende kramen met leuke handgemaakte kadootjes om weg te geven of gewoon voor jezelf, paardrijspullen, mooie kleding en informatie over allerlei stichtingen.
Kortom, voor iedereen is er wel wat te vinden.

Openingstijden:

Zaterdag 15 juni van 10.00 tot 17.00 uur.
Zondag 16 juni van 11.00 tot 16.00 uur.

Voor het volledige programma klik hier

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen