Niels van der Gulik brengt muzikale ode aan Ramses Shaffy

Cora van Fief 04-06-2024 8 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-06-2024 om 20:15

Einde

13-06-2024 om 22:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Theater Koningshof, Uiverlaan 20, 3145XN Maassluis

Op donderdagavond 13 juni staat Niels van der Gulik in Theater Koningshof met zijn prachtige voorstelling 'Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses'.

Zo’n vijftien jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen. Een vriend van Niels was bollenkweker - en zocht een naam voor ene nieuwe tulp. Niels stelde de naam Ramses voor. Via de website van Liesbeth List kregen de twee contact met Ramses Shaffy - en al snel ontstond er een vriendschap.

In ‘Ik blijf hier!’ brengt Niels, vergezeld door drie topmuzikanten, bekend en minder bekend werk van Shaffy weer helemaal tot leven.

Na het eerste contact trok Ramses vaak naar de polder, waar Niels woonde. Niels ging regelmatig naar Amsterdam, om samen de grachten op te gaan. In de voorstelling blikt Niels van der Gulik terug op zijn tijd met Ramses, van onder andere ‘Sammy’ tot ‘Het is stil in Amsterdam’. Van momenten samen achter de sjoelbak, tot aan de muzikale Rames-avonden die Niels organiseerde. Tijdens deze avonden was Ramses zelf vaak ook aanwezig. Op de eerste rij, voorzien van een wijntje en een peuk.

Zin in een avond vol verhalen en de prachtige muziek van Rames Shaffy?

Voor tickets klik hier

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen