Le Canzoni Italiane in Koningshof Maassluis

Cora van Fief 01-06-2024 14 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-06-2024 om 20:15

Einde

14-06-2024 om 22:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Theater Koningshof, Uiverlaan 20, 3145XN Maassluis

14 juni is Alexander Broussard met zijn nieuwe programma Le Canzoni Italiane in Koningshof, waarmee hij terugkeert naar zijn Italiaanse roots! Van Ramazotti tot Pavarotti, van traditionals tot pop; het komt allemaal voorbij in dit gevarieerde concert waarin vuur en melancholie elkaar omarmen.

De geboren Italiaanse pianist-zanger speelt en zingt een keur van klassiekers waarmee hij is grootgebracht en wisselt dat af met moderne internationale successen. Je kunt een sfeervol repertoire verwachten dat je in enkele seconden meevoert naar het hart van de Italiaanse cultuur met in de zang en het spel vanzelfsprekend de passie die daarbij hoort.

Om kaarten te bestellen klik hier

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen