Zomerse Bob Ross Schilderworkshop in Vlaardingen Centrum

Cora van Fief 27-05-2024 7 keer bekeken 0 reacties

Begin

04-07-2024 om 19:00

Einde

04-07-2024 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek de Plataan Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100, 3131 CS Vlaardingen

Vanwege het positieve enthousiasme na eerdere workshops, geeft Nelie Meininger opnieuw een inspirerende schilderworkshop in bibliotheek De Plataan in Vlaardingen Centrum. Tijdens deze workshop maak je een idyllisch kustlandschap, compleet met het rustgevende strand, de duinen, de zee en zeemeeuwen.

Nelie Meininger is op vrij jonge leeftijd naar Canada vertrokken en heeft daar 20 jaar gewoond. Ze was actief in de kunstwereld van Toronto. Na veel reizen is Nelie uiteindelijk toch weer in Nederland terug gekomen. In 2004 heeft ze haar certificaten in de Bob Ross schildertechniek behaald.

Schilderen onder begeleiding van Nelie Meininger is altijd gezellig en geeft een prachtig resultaat. Iedereen gaat naar huis met een mooi schilderij. 

Wanneer: donderdag 4 juli 2024
Tijd: 19:00 tot 22:00 uur
Kosten: Kosten: € 15,00 voor Bibliotheekleden/vrijwilligers met vrijwilligerspas, € 18,00 voor niet-leden.

Meld je aan via de knop hieronder.

Meld je aan

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen