Vriendenmars in de Broekpolder

Cora van Fief 27-05-2024 26 keer bekeken 0 reacties

Begin

09-06-2024 om 09:30

Einde

09-06-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Picknickbanken Klauterwoud, Watersportweg 11, 3138 HD Vlaardingen

Speciaal voor alle vrienden en fans van de Broekpolder is er op zondag 9 juni een Vriendenmars langs het vorig jaar geopende Vriendenpad van 10 km. 

Tijdens de Broekpolderdag op 9 juni kun je meewandelen met de Vrienden van de Broekpolder langs het prachtige Vriendenpad en ontdekken hoe mooi en gevarieerd de Broekpolder is. De Broekpolder is een bijzonder en uitzonderlijk gebied in het polderlandschap rondom Vlaardingen. Het vriendenpad is een gevarieerde wandeling over paden, dijkjes en struinpaden. Je komt langs bospercelen, ruigtes, langs vlieten en meertjes en krijgt een uitzicht over het oude polderlandschap richting Maassluis en Maasland. Bovendien heb je een goede kans om een kudde Schotse hooglanders tegen te komen. 

Na afloop is er een voor alle deelnemers een heerlijk koel drankje. 

Alle activiteiten op de Broekpolderdag zijn gratis en hebben een vrije inloop.

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen