Broekpolderdag

Cora van Fief 26-05-2024 39 keer bekeken 0 reacties

Begin

09-06-2024 om 10:00

Einde

09-06-2024 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Broekpolder Vlaardingen

Op zondag 9 juni organiseert de Federatie Broekpolder de tweede editie van de Broekpolderdag. Dat is een dag waarop organisaties in de Broekpolder de deuren openstellen voor publiek en er veel verschillende activiteiten -helemaal gratis- georganiseerd worden.

Ook dit jaar doen verschillende partijen mee zoals het Klauterwoud met een slootjesdag, De Broekpoldervrienden met een vriendenmars, bij de Polderpoort kun je gratis varen met hun electrische sloepen en supboards, Natsec geeft kanoclinics, de Modelvliegvereniging vertoont hun vliegkunsten tijdens demonstraties, bij de Jeu de Boules kun je oefenen op hun mooie buitenbanen en nog veel meer. Het programma is voor alle leeftijden.

Voor meer informatie over wat en waar er op deze dag iets te doen is klik hier

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen