Rondleiding door de Heemtuin

Cora van Fief 11-05-2024 12 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-05-2024 om 19:00

Einde

29-05-2024 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Heemtuin, Heemtuinpad 2 3132 PT Vlaardingen

Op woensdagavond 29 mei neemt Ton Tobé je graag mee op een rondleiding door de Heemtuin. Wat groeit, bloeit en leeft er allemaal in het kleine stukje natuur in Vlaardingen West?

Midden in een woonwijk in Vlaardingen West, op een steenworp afstand van de industrie, ligt een uniek stukje groen: de Heemtuin. Je vindt hier diverse landschappen met bijzondere inheemse, wilde flora. Er groeien meer dan 400 verschillende planten, bloemen, kruiden en bomen. Maar ook kom je hier het ijsvogeltje, de wezel en de groene specht tegen. De Heemtuin is overdag voor iedereen die van de natuur wil genieten, vrij toegankelijk. Voor de jongste bezoekers is er het kabouterpad. Aan de hand van een boekje nemen de kleine bewoners je mee op avontuur en vertellen ze wat er allemaal te ontdekken is in de Heemtuin.

De rondleiding op 29 mei start om 19.00 uur en duurt officieel een uur, maar met Ton's enthousiasme kan het wel eens iets langer duurder. 

Deze rondleiding is gratis maar je moet je wel van te voren opgeven via e-mail:  stuur e-mail Vermeld hierin je naam, aantal deelnemers (max. 3) en telefoonnummer.

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, verzoekt De Heemtuin je een e-mail te sturen. Dan kan iemand anders in jouw plaats.

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen