Gezond Natuur Wandelen in Vlaardingen

Cora van Fief 11-05-2024 31 keer bekeken 0 reacties

Begin

20-05-2024 om 10:00

Einde

20-05-2024 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Heemtuin, Heemtuinpad 2 3132 PT Vlaardingen

Met een groep een uurtje langs een groene route in de buurt wandelen. Om de week organiseert Gezond Natuur Wandelen om 10.00 uur een wandeling van een uur door de prachtige natuur van Vlaardingen met de Heemtuin als startpunt.

De route kan variƫren, maar de wandeling gaat altijd door (ongeacht het weer). Vrijwilligers begeleiden de groep en vertellen onderweg iets over de natuur. De wandelingen zijn vooral bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen. Iedereen die het leuk vindt om met een groep in een rustig tempo te wandelen is welkom.

De wandelingen zijn gratis en starten op maandag (oneven weken) in de Heemtuin. U hoeft zich niet van tevoren op te geven. Na afloop is er koffie en thee (voor eigen rekening).

Deze activiteit wordt georganiseerd door Gezond Natuur Wandelen

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen