Contactmiddag voor mensen met een visuele beperking

Cora van Fief 11-05-2024 44 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-05-2024 om 13:00

Einde

15-05-2024 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Buurtcentrum De Hooftzaak, P.C. Hooftlaan 11a in Maassluis

Bij de Hooftzaak in Maassluis kun je iedere woensdag onder het genot van een kop koffie ervaringen en leuke gebeurtenissen met gelijkgestemden van 55 jaar en ouder delen. Na de koffie kunnen er leuke en zinvolle activiteiten gedaan worden die aansluiten bij de interesses van de groep.

De deelnemers worden hierbij gestimuleerd om zoveel mogelijk gebruik te maken van hun talenten en mogelijkheden. Doordat alle deelnemers een visuele beperking hebben, kan er een gevoel van herkenning ontstaan. De groep bestaat uit een klein aantal deelnemers, zodat persoonlijke aandacht en een veilige omgeving kan worden geboden.

De contactmiddag vindt iedere woensdag plaats van 13.00–15.00 uur.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Je kunt zo binnen lopen en aansluiten.

Heb je vooraf een vraag? Neem dan contact op met Lotte Haagsma-Duizer, Welzijnsadviseur bij Seniorenwelzijn. Lotte is bereikbaar op 06 – 33 31 94 94 of stuur e-mail

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen