SchuldHulpMaatje Maassluis

Cora van Fief 11-05-2024 17 keer bekeken 0 reacties

Begin

17-05-2024 om 10:00

Einde

17-05-2024 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Voedselbank Maassluis, P.J. Troelstraweg 6-J, 3144 CX Maassluis

Maak je je zorgen omdat je niet uitkomt met je geld? Kom je geld tekort doordat je persoonlijke situatie (bijvoorbeeld door een scheiding of werkloosheid) is veranderd? Heb je schulden of dreig je in de schulden te komen?

Je bent niet de enige. In Maasluis heeft 1 op de 3 mensen moeite om rond te komen. SchuldHulpMaatje Maassluis pakt samen met jou je geldproblemen aan: gratis en zonder oordeel.

Een SchuldHulpMaatje is een getrainde vrijwilliger die jou helpt bij geldzorgen. Ze nemen jouw geldzaken niet van je over en geven ook geen geld. Wel luisteren ze naar jouw verhaal en zoeken samen met jou naar oplossingen. Er kan thuis worden afgesproken of ergens anders. Als je het prettig vindt, kan je ook op afspraak langskomen op de ontmoetingsplaats van Schuldhulpmaatjes.

Het inloopspreekuur geldzorgen is iedere vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur bij de Voedselbank in Maassluis.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Klik hier

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen