Computercursus: Word in Vlaardingen Holy

Cora van Fief 10-05-2024 8 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-08-2024 om 19:00

Einde

12-08-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Vlaardingen Holy, Koninginnelaan 773, 3136 EZ Vlaardingen

Tijdens deze driedelige cursus leer je in een prettige en laagdrempelige cursus in Bibliotheek De Plataan in Vlaardingen Holy alle basisbeginselen van tekstverwerker Word, op de computer.

Documenten, verslagen, rapporten, een cv en werkstukken maken op de computer kan soms een hele klus zijn. Met behulp van Microsoft Word is het mogelijk om op een efficiënte manier dergelijke documenten op te stellen. Onder andere het gebruik van afbeeldingen, automatische inhoudsopgaves en paginanummering worden behandeld.

Veel ervaring met de computer is voor deze cursus niet nodig. Je moet wel kunnen omgaan met de muis en het toetsenbord en je eigen laptop meenemen.

‌Er is plaats voor 8 deelnemers. De kosten voor de cursus bedragen € 5,00.

Koffie, thee en cursusmateriaal zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Betalen voor de cursus kan per pin in de bieb bij de eerste les van de cursus.

Cursusdata
De cursus zal plaatsvinden op drie maandagen, van 19:00-21:00 uur. De dagen zijn 12, 19 en 26 augustus.

Om je aan te melden stuur e-mail

Of bel 085 043 6741. Je kunt je ook aanmelden bij de klantenservice in de bibliotheek.
 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen