ZelfZorg Zondag bij Yoia Yogastudio

Cora van Fief 10-05-2024 36 keer bekeken 0 reacties

Begin

26-05-2024 om 11:00

Einde

26-05-2024 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Pand Paulus, Korte Haven 125, 3111 BH Schiedam

Leer meer over je gezondheid, bewegen, ontspannen, vitaliteit en energie en zorg nóg beter voor jezelf. In een tweedelige workshop die plaatsvindt op zondag 26 mei en zondag 9 juni wordt een workshop gegeven over 'Het geheim van jouw gezonde gewicht' .

Vitaliteitscoach Monique van Holland je mee op reis door de wetenschappelijke wereld van gezondheid en vitaliteit. Tijdens haar workshops krijg je de nodige inzichten hoe je zelf kunt zorgen voor je eigen stressmanagement, nachtrust, gewicht en hormoonhuishouding. Verwacht geen droge kost of saai hoorcollege maar een onderhoudende bijeenkomst met ruimte voor vragen, dialoog en gesprek over thema’s die ons bezighouden als het gaat om een gezond, gebalanceerd leven (en waarom dat soms niet lukt). 

Kosten: € 25

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen