ONZE FIEF FIETSDAG PLUS!

Cora van Fief 09-05-2024 44 keer bekeken 0 reacties

Begin

03-06-2024 om 10:00

Einde

03-06-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vanaf 10 uur ben je van harte welkom bij: JBC Vlaardingen Watersportweg 7 Vlaardingen

Dit jaar is onze Fief fietsdag extra feestelijk! Niet alleen organiseren we al voor de vierde keer de fietsdag maar ook vieren het online gaan van ons mooie nieuwe platform. Op maandag 3 juni is het zover!

Na vele vragen om een nieuwe fietsdag, gaan we nu eindelijk van start. We zien er weer naar uit om onze Fief lezers te ontmoeten en samen te genieten van een bijzondere fietsdag met een plus!

We starten ook dit jaar weer bij JBC Vlaardingen, waar wethouder Jacky Silos het nieuwe Fief platform officieel opent. Ook mogen we verklappen dat Orgel Joke ons gaat opwarmen voor de fietstocht.

Daarnaast is er een markt met leuke organisaties die ervoor zorgen dat je 'op eigen wijze' ouder kunt worden! Ontmoet, stel je vragen, doe een testje en speel lekker een potje Jeu de boules.

 

Inschrijven voor de Fietsdag

Meld je, per persoon aan, uiterlijk vóór 28 mei. Je ontvangt van ons een bevestiging via de mail met één persoonlijk startbewijs. Dus ben je met twee personen, dan vul je twee keer het formulier in en ontvang je twee startbewijzen.

Dit startbewijs moet je uitprinten en meenemen naar de fietsdag. Hiermee ontvang je op de dag zelf, de route met verrassing!

Meld je hier aan

 

De fietsroute

En dan de fietstocht natuurlijk! Ook dit jaar weer uitgezet door onze fietsredacteuren. Het is een leuke route van 34 km, typisch voor onze regio met mooie natuurgebieden en rijksmonumenten. Neem de tijd om af en toe af te stappen en te genieten van wat je tegenkomt.

Je fietst de route zelfstandig. Fiets je liever niet alleen? Geef het aan op het inschrijfformulier. Wij vormen dan groepjes en zorgen ervoor dat je nieuwe mensen ontmoet. Dan kunnen jullie samen op pad!

Let op:

Zoals elk jaar, zorgen we voor wat lekkers tijdens het fietsen. Dit jaar zelfs in een extra leuke verpakking. De inhoud wordt verzorgd door deze sponsoren.

Het wordt een mooie Fief fietsdag met een plus! We zien jullie allemaal graag op maandag 3 juni.

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen