Historische Trekvaartdag Midden-Delfland

Cora van Fief 07-05-2024 5 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-09-2024 om 10:00

Einde

14-09-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Midden Delfland

Zaterdag 14 september 2024 komt de geschiedenis tot leven tijdens de Historische Trekvaartdag Midden-Delfland! Deze dag, die samenvalt met Open Monumenten Dag, is een jaarlijks hoogtepunt voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur in een groene omgeving.

Tijdens deze dag kun je genieten van diverse hoogtepunten langs de Delflandse Trekvaarten.

Stap terug in de tijd bij De Overtoom, dat net op de grens van Midden-Delfland met Vlaardingen ligt. Bewonder het indrukwekkende Jongkindbeeld van schilder Jongkind en ontdek de historische betekening van de Trambrug. Laat je informeren bij de Informatiezuilen, bewonder de pracht van Slot Keenenburg en verken de boeiende collecties van Museum Het Tramstation.

Op deze dag is er voor ieder wat wils: wandelen, fietsen of varen langs de schilderachtige trekvaartroute. Laat je betoveren door de charme van PUUUR Midden-Delfland en geniet van een dag vol avontuur en ontdekking. Kom varen met een echte trekschuit, met rondvaartboten, wandel mee en fiets een prachtige ronde langs het water! Mis dit unieke evenement niet en beleef de geschiedenis op een bijzondere manier!

Voor het gehele programma klik hier 

 

 

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen