Historische Trekvaartdag Vlaardingen

Cora van Fief 07-05-2024 5 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-06-2024 om 10:00

Einde

29-06-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Westhavenkade Vlaardingen

Vanaf de 17e eeuw groeit de Vlaardingse haringvloot uit tot de grootste ter wereld. Vanaf 1654 kwam er een geregelde trekschuitverbinding naar Delft en Maassluis tot stand die haring, bier, melk en andere goederen vervoerde gecombineerd met het vervoer van personen.

De trekschuit bracht op deze manier grote economische voorspoed naar Vlaardingen. Beleef de geschiedenis van Vlaardingen en stap op 29 juni opnieuw in de trekschuit!

Het hele programma van de Historische Trekvaartdag is vol met activiteiten en tussen 10.00-16.00 uur gratis te bezoeken. Stap in de trekschuit of de fluisterboot, bezoek de musea, loop met de gidsen door de stad of waan je terug in het Vlaardingen van de 17e eeuw met de 5D app (Canals5D). Ook zijn er diverse leuke wandel- en fietstochten.

Voor het gehele programma klik hier

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen