Schrijfworkshop Jeroen Windmeijer

Cora van Fief 07-05-2024 14 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-06-2024 om 19:30

Einde

07-06-2024 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Maassluis, Uiverlaan 18, Maassluis

Wéét je wel dat je wilt schrijven, maar soms niet wat? Of hoe? Creatief schrijven is een hobby waar je veel genoegen uit kunt putten. In de schrijfworkshop van Jeroen Windmeijer ontwikkel je je schrijf vaardigheid verder of krijg je net dat extra zetje om te starten.

Zijn schrijfworkshop in de Week van de Cultuur 2023 was succesvol uitverkocht. Wil jij dit jaar ook geïnspireerd en verder op weg geholpen worden met je schrijfhobby? Jeroen komt weer naar Maassluis.

De bestseller auteur Jeroen Windmeijer! ”Wat je sowieso uit je systeem moet verbannen is dat je geïnspireerd moet zijn om te kunnen schrijven. Inspiratie wordt echt zwaar overschat. Je moet gewoon gaan zitten en schrijven. Er komt áltijd wel iets. Ik geef ook schrijfcursussen en dan geef ik veel kleine opdrachten. Ik heb echt nog nóóit meegemaakt dat iemand na tien minuten zei: ‘ik heb niks, want ik kon niks verzinnen’. Mensen zien dan juist dat je áltijd wel iets kunt verzinnen, als je er maar voor zit. In de allereerste plaats doe je het omdat je het gewoon léuk vindt om te schrijven. Natuurlijk wil je ook worden gelezen, maar dat komt pas daarna – als het goed is.“

Kortom, iemand met de juiste inzet om je aan te moedigen en verder op weg te helpen met je schrijfhobby. Jeroen pakt zijn workshops serieus aan, het aantal deelnemers is dan ook beperkt. Maar heb je een plekje, dan heb je ook wat!

Schrijf door te doen en ontmoet je mede-hobbyschrijvers.

Jeroen Windmeijer, beter bekend als de Dan Brown van de Lage Landen, schrijft kort en bondig vol spanning over geschiedenis. Van zijn thrillerboeken zijn wereldwijd duizenden exemplaren verkocht. Hij wil niet alleen een spannend verhaal vertellen dat mensen vermaakt, maar hij wil dat ze er ook iets van kunnen opsteken.

Tickets á € 4.50 kun je bestellen via klik hier of via de servicebalie in de Bibliotheek.

Minimumleeftijd 16 jaar en alleen voor inwoners van Maassluis, Midden-Delfland en Vlaardingen.

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen