Koffie met de Stadsvrienden

Cora van Fief 25-04-2024 88 keer bekeken 0 reacties

Begin

01-06-2024 om 13:00

Einde

01-06-2024 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Schiedamseweg 51, 3134 BB Vlaardingen

Alleen naar het theater? Geen probleem! De Stadsvrienden in Vlaardingen is een initiatief voor mensen die graag vaker naar het theater zouden gaan, maar liever niet alleen. Via de Stadsvrienden is er altijd wel iemand die mee kan!

Het koffiemomentje
Deze middag verwelkomen we je graag om 13:00 uur in het theater. We vertellen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met plezier over het theaterprogramma. Iedere editie worden een aantal voorstellingen uitgelicht, waarna de Stadsvrienden met elkaar kunnen afspreken wie naar welke voorstelling(en) wil. Hier kunnen meteen kaarten voor worden besteld.

Tijdens een voorstelling
Op de middag/avond van de voorstelling worden de Stadsvrienden met open armen ontvangen en zitten zij gezellig bij elkaar in de zaal. Na afloop kan onder het genot van een drankje nog even met elkaar worden nagepraat.

Aanmelden
Aanmelden voor het gratis toegankelijke koffiemomentje kan telefonisch via 010 434 05 00. Stuur je liever een e-mail? Klik hier 

Reserveren is verplicht, zodat ze weten hoeveel kopjes koffie ze kunnen zetten.

Gewoon een keertje proberen kan geen kwaad toch?

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen