Lunchconcert Theater aan de Schie

Cora van Fief 22-04-2024 29 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-05-2024 om 12:15

Einde

29-05-2024 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Theater aan de Schie, Stadserf 1, 3112 DZ Schiedam

Het Lunchconcert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie, en vindt plaats van 12.15 uur tot 13.00 uur in onze theaterfoyer. Iedere maand bieden wij een gevarieerd muziekprogramma aan. Neem plaats op de banken en geniet van live muziek van diverse muzikanten.

Tim Panman en Laia Escartin 

Tim en Laia ontmoeten elkaar om te spelen, net als voor een kopje koffie, en door de liedjes die ze leuk vinden praten ze over de dingen die voorbij gaan, blijven en verdwijnen. Ze reizen naar warme landen, van flamenco tot Cuba, van Cuba naar Brazilië en van Brazilië tot Argentinië. Eindigend in hun eigen planeet van zelfgeschreven liedjes (die geïnspireerd zijn op de verschillende latin muziekklanken). Ze beginnen een nummer, maar ze weten nooit wat er gaat gebeuren. Ze luisteren aandachtig naar elkaar, als twee vrienden in een vertrouwelijk gesprek. Er is geen kopje koffie dat hun handen opwarmt, maar een kopje vol zuidelijke liedjes om de regenachtige dagen op te fleuren. 

Toegang is gratis.

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen