Stilte aan de Schie stoelyoga

Cora van Fief 22-04-2024 17 keer bekeken 0 reacties

Begin

22-05-2024 om 10:00

Einde

22-05-2024 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Theater aan de Schie, Stadserf 1, 3112 DZ Schiedam

Stilte aan de Schie is een samenwerking tussen Theater aan de Schie en Yogastudio Yoia. Het zijn gratis toegankelijk ontspannen yogalessen op en om de stoel. De lessen worden verzorgd door docenten van Yogastudio Yoia uit Schiedam in samenwerking met professionele muzikanten.

Tijdens Stilte aan de Schie maakt u op een laagdrempelige manier kennis met stoelyoga: een milde, zachte manier van yoga. De les is toegankelijk en geschikt voor iedereen: met en zonder ervaring, rustig of druk en soepel en vrij in beweging of juist niet. Door middel van kleine oefeningen en bewegingen, gesproken tekst en muziek komt u tot meer bewustzijn, bewegingsvrijheid en ontspanning. Neem plaats op één van de stoelen in de foyer van het theater. Trek uw schoenen uit en laat u meevoeren. Geniet van de bewegingen, woorden en muziek. Aan het einde van de les kunt u opgeladen en ontspannen de dag beginnen.

Stilte aan de Schie begint om 10.00 uur eindigt rond 11.00 uur in de theaterfoyer van Theater aan de Schie.

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen