Lunchconcert Theater aan de Schie

Cora van Fief 22-04-2024 23 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-05-2024 om 12:15

Einde

15-05-2024 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Theater aan de Schie, Stadserf 1, 3112 DZ Schiedam

Het Lunchconcert is een samenwerking van Theater aan de Schie en Opera aan de Schie, en vindt plaats van 12.15 uur tot 13.00 uur in onze theaterfoyer. Iedere maand bieden wij een gevarieerd muziekprogramma aan. Neem plaats op de banken en geniet van live muziek van diverse muzikanten.

Viool-pianoduo Frédérique Lande & Chris van de Kuilen  

Muziek spreekt een taal dat leeft. Het vertelt een verhaal en neemt je mee naar nieuwe werelden. Frédérique (viool) en Chris (piano) brengen dit verhaal tot leven door de stukken die zij spelen. Een afwisselend programma met o.a. Händel, Martinu en Dvorák. Werken met elke hun eigen klankwereld. De klassieke sonate van Händel, de romantische klanken van Dvorák en de ritmisch muziek van Martinu.  

Frédérique is een gepassioneerde violiste, ze heeft gestudeerd aan het conservatorium van Sante Cecilia in Italië en vervolgt haar opleiding aan het conservatorium in Tilburg. Ze treedt regelmatig in theaters en geeft zowel piano- als vioolles op verschillende locaties. 

Chris van de Kuilen is eigenaar van het Jacoba Cultuurhuis in Woudrichem. Hij heeft gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg waar hij cum laude afstudeerde. Aan dit instituut heeft hij 15 jaar gewerkt als docent muziekeducatie, correpetitor van de jong-talentklas en pianodocent. 

Toegang is gratis.

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen