Rondleiding Voedselbos

Cora van Fief 21-04-2024 24 keer bekeken 0 reacties

Begin

26-05-2024 om 15:00

Einde

26-05-2024 om 16:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Voedselbos Vlaardingen, Van Boendaleweg 1, 3132 KC Vlaardingen

Educatie en recreatie zijn belangrijke doelen van Voedselbos Vlaardingen. Er worden regelmatig rondleidingen georganiseerd zodat iedereen kennis kan maken met het gedachtegoed van voedselbossen.

Wil je meer weten over het hoe en waarom van voedselbossen en over Voedselbos Vlaardingen? Ga dan een keer mee met een rondleiding.

In 2024 organiseert het Voedselbos op de laatste zondag van de maand een rondleiding op basis van waardebepaling achteraf. Je bepaalt na afloop wat je het waard vond en doneert dit bedrag aan de persoon die de rondleiding verzorgt. De opbrengst komt uiteraard ten goede aan de stichting Voedselbos Vlaardingen.
Meld je wel van te voren aan. Omdat de belangstelling voor deze rondleidingen groot is, is het verstandig om je op tijd aan te melden. Dat kan tot en met de zaterdag voor de rondleiding maar eerder is beter. Vermeld bij je aanmelding ook je telefoonnummer.

Stuur een e-mail

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen