Alzheimer Café Schiedam

Cora van Fief 21-04-2024 17 keer bekeken 0 reacties

Begin

11-06-2024 om 19:00

Einde

11-06-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Frankeland, St. Liduinastraat 10, 3117 CS Schiedam

Het Alzheimer Café is een maandelijkse samenkomst voor iedereen met een vorm van dementie en hun naasten. Met deskundige sprekers, betekenisvolle onderwerpen en informatie over (omgaan met) dementie. Je bent welkom om te luisteren, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Heeft u te maken met geheugenproblemen of (beginnende) dementie of bent u partner of mantelzorger van iemand met dementie?

Met het Alzheimer Café bieden wij u maandelijks, elke tweede dinsdag van de maand, de gelegenheid om in contact te komen met lotgenoten. In een ongedwongen sfeer kunt u ervaringen met elkaar uitwisselen en in gesprek gaan over de problemen die dementie met zich meebrengt. Daarnaast biedt het Alzheimer Café informatie en steun en draagt het bij aan meer openheid over dementie. 

Thema van deze avond: Dementievriendelijke gemeente.

Door José Simens (beleidsadviseur bij de gemeente Schiedam).

Inloop: 19:00 uur, start bijeenkomst 19:30 uur.

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen