Alzheimer Café Maassluis

Cora van Fief 21-04-2024 37 keer bekeken 0 reacties

Begin

21-05-2024 om 19:00

Einde

21-05-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Tweemaster, Vondelpark 2, 3141 CJ Maassluis

Het Alzheimer Café is een maandelijkse samenkomst voor iedereen met een vorm van dementie en hun naasten. Met deskundige sprekers, betekenisvolle onderwerpen en informatie over (omgaan met) dementie. Je bent welkom om te luisteren, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Heeft u te maken met geheugenproblemen of (beginnende) dementie of zorgt u voor een naaste met dementie? Wilt u meer informatie over deze ziekte, in gesprek komen met professionals en/of contact hebben met lotgenoten?

U bent van harte welkom om naar het Alzheimer Café te komen! Het Alzheimer Café Maassluis organiseert elke derde dinsdag van de maand een Alzheimer Café in De Tweemaster. Inloop vanaf 19:00 uur.

Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Heeft u vragen over Alzheimer Café Maassluis?

Stuur een e-mail

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen