Maritieme wandeling Maassluis

Cora van Fief 21-04-2024 11 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-06-2024 om 14:00

Einde

29-06-2024 om 15:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ervaar Maassluis, Nieuwstraat 2, 3141 AA Maassluis

Onder begeleiding van een ervaren stadsgids kun je een maritieme wandeling maken. Je wordt in 7 kwartier door 4 eeuwen ‘maritiem Maassluis’ meegenomen!

De gids neemt je mee langs schepen, gebouwen, musea en locaties waar de geschiedenis wordt verteld. Een enorm interessante route is door de Historische Vereniging Maassluis voorbereid.

Na afloop van de wandeling is er nog genoeg tijd om Maassluis verder te ontdekken. Er is veel horeca met gezellige terrassen, een historisch stadshart, een overdekt winkelcentrum, diverse mooie fietsroutes, interessante bezienswaardigheden, een theater én een volle evenementenkalender.

De wandeling kost €3,75.

Tickets kun je kopen bij Ervaar Maassluis Info aan de Nieuwstraat 2.

Wil je zeker zijn van een ticket?

Stuur een e-mail

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen