Papiercafé Purple Lily Creations

Cora van Fief 21-04-2024 77 keer bekeken 0 reacties

Begin

31-05-2024 om 09:30

Einde

31-05-2024 om 11:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Maassluis, Uiverlaan 18, 3145 XN Maassluis

De Bibliotheek de Plataan en Purple Lily Creations starten dit voorjaar met het Papiercafé. Vind jij papier ook helemaal leuk en wil je graag andere papierliefhebbers ontmoeten? Kom naar het Papiercafé!

Ben je een beginnende creatieveling of al gevorderd? Iedereen kan aan de slag. Suzanne van Purple Lily Creations werkt veel met hergebruik van boeken en heeft altijd een voorbeeld bij zich.

Wist je trouwens dat knutselen ook nog eens goed voor de mens is? Als volwassene ben je namelijk gauw een stuk minder vaak creatief bezig dan je zou willen. Toch is dit relevant; doordat je met knutselen niet veel bezig bent met je hoofd, maar vooral met je handen doorbreek je de stresscyclus. Neem er eens de tijd voor en doe gezellig mee.

Deelname is gratis!

Je hoeft je voor deze activiteit niet aan te melden.

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen