Vroege vogelwandeling

Cora van Fief 18-04-2024 30 keer bekeken 0 reacties

Begin

25-05-2024 om 06:00

Einde

25-05-2024 om 08:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Broekpolder

Vroeg uit de veren voor deze prachtige vogelwandeling in de Broekpolder. Op zaterdag 25 mei organiseren de Broekpoldergidsen een hele vroege vogelwandeling!

Zet je wekker, spring uit je bed en maak je klaar voor een heerlijke wandeling in de Broekpolder. Deze wandeling start om 06:00 uur. Na je aanmelding ontvang je de specifieke locatie voor de start van de wandeling. De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Rond dit tijdstip is het nog heerlijk rustig in de Broekpolder en deze wandeling is een perfect begin van je dag. 

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. Het is voor de gidsen prettig als je gepast geld bij je hebt. De gidsen adviseren je een lange broek, passende kleding en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is aangelijnd van harte welkom. 

Aanmelden kan tot 24 uur voor de wandeling. Je kunt alleen meewandelen met een aanmelding.

Zin om mee te lopen?

Stuur een e-mail
 

 

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen