Runderwandeling in De Broekpolder

Cora van Fief 18-04-2024 23 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-06-2024 om 19:00

Einde

14-06-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Picknicktafels Klauterwoud, Broekpolder Vlaardingen

Op vrijdagavond 14 juni organiseren de Broekpoldergidsen een runderwandeling! In de Broekpolder loopt een grote kudde Schotse Hooglanders. Deze prachtige runderen zijn o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebied De Ruigte. Daarnaast zorgen ze ook voor het nageslacht.

Op veel vragen over deze stoere dieren geven de Broekpoldergidsen antwoord. De wandeling start om 19.00 uur vertrekken vanaf de picknicktafels van het Klauterwoud. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. 
De gidsen adviseren je een lange broek, passende kleding en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is aangelijnd van harte welkom.

Aanmelden kan tot 24 uur voor de wandeling. Je kunt alleen meewandelen met een aanmelding. We vragen je om met gepast geld te betalen.

Zin om mee te lopen? Stuur een e-mail

 

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen