Workshop digitale nalatenschap

Sonja van Fief 17-04-2024 53 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-05-2024 om 19:15

Einde

15-05-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bibliotheek Schiedam, Lange Haven 145, 3111 CD Schiedam

Heb je je ooit afgevraagd wat er met een Facebookaccount gebeurt na iemands overlijden? Of waarom het geen goed idee is om direct het telefoonabonnement van een overleden dierbare op te zeggen? En wat doe je als nabestaande als je het wachtwoord van de telefoon of laptop van de overledene niet kent?

Ontdek de antwoorden op deze vragen dankzij het Sociaal Juridisch Kenniscentrum Schiedam.

Sander van der Meer van Digital Life Legacy deelt in een duidelijke presentatie alle do's en don'ts over digitale nalatenschap en wat er online achterblijft na iemands overlijden.

Met een mix van echte verhalen en praktische tips zet hij je aan het denken over je eigen digitale erfenis en het belang van tel: 0612312312 een zorgvuldige voorbereiding voor jezelf en je naasten.

Mis deze kans niet om meer te leren over het veilig achterlaten van je digitale sporen voor je naasten.

Meld je aan

Op eigen wijze ouder worden

Fief is het online platform met dagelijks nieuwe artikelen. Gemaakt door en voor ouderen van nu en straks in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. We inspireren je met artikelen over activiteiten, mogelijkheden en leuke initiatieven, om op eigen wijze ouder te worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het laatste Fief nieuws. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis één keer per week een bericht van Fief.

Abonneren

 

 

Cookie-instellingen